top of page

Vanliga frågor

Gör ni hembesök?

Ja, vi kan göra hembesök i närområdet för vissa ärenden: exempelvis  hästvaccinationer, kullbesiktningar eller avlivning.
Kostnad för resa och vissa andra avgifter/arvoden kan tillkomma beroende på ärendet och hur långt vi ska åka.

Har ni drop-in?

Nej, vi har inte drop-in för någon typ av ärenden. Vår erfarenhet är att tidsbokning innebär bättre förutsättningar för ett trevligt veterinärbesök för alla inblandade.

Vilka djur kan ni ta emot/behandla?

Vi erbjuder enklare veterinärtjänster för hund, katt, häst och smådjur men vi kan göra olika mycket för varje djurslag. Desto mer för hund och katt, en hel del för smådjur och hästar vaccinerar vi enbart. Det beror alltid på vad ärendet gäller så fråga oss gärna!

Kan ni hjälpa mitt djur att få somna in i livets slutskede?

När dagen kommer kan vi hjälpa katt och smådjur till den eviga vilan. I dagsläget kan vi dock tyvärr inte hjälpa hundar, vi hoppas kunna erbjuda den tjänsten i framtiden.

Säljer ni veterinärfoder?

Ja! Vi säljer dietfoder från Royal Canin, och Hill's Prescription Diet. Vi har även möjlighet att på efterfrågan ta hem veterinärfoder från Specific, HappyDog/-Cat och Brit.

Hur bokar jag tid hos veterinären?

Vi har telefontid 8-9 måndagar och 12-13 torsdagar för tidsbokning. Övrig tid svarar vi i mån av tid för bokning av enklare ärenden. Bokningsförfrågningar per mejl är inte giltiga bokningar, bokning är gjord först när ett bekräftelse-sms har mottagits av er.

FAQ: FAQ
bottom of page