fullsizeoutput_49e3_Original 2.JPG

Begagnade hästsaker

 

Välkommen till Djurhälsans begagnatshop!

Fynda produkter till både häst och ryttare till schyssta priser.

I vår begagnatshop kan du fynda produkter till både häst och ryttare - allt från ridkläder, stövlar och säkerhetsvästar till hästtäcken, schabrak, träns och grimmor. Utbudet varierar och ändras ständigt beroende på vad vi får in till försäljning, därför finns det inte listat på hemsidan vad som finns i dagsläget. Besök oss regelbundet för att inte missa några toppenfynd! 

(Vi säljer inte sadlar)

fullsizeoutput_49e9_Original 2.JPG

I shoppen har vi just nu gott om:

  • Täcken i 125-130cm

  • Grimmor i varierande storlek

  • Jackor till ryttaren i S-L

  • Schabrak i varierande storlek

  • Ridstövlar i 39-40

  • m.m.

 

Villkor för inlämning

Så här går det till: 

Som inlämnare får du ett säljnummer. Dina artiklar följs med detta nummer och dokumenteras med benämning, färg, storlek, märke, skick och utpris.


När månaden har gått redovisas all din försäljning och noteras i ditt dokument. 

Prissättningen kan du göra själv om du vill och kolla av med oss så det är rimligt. 

Vi håller inte med försäkring på inlämnade varor. Du ansvarar själv för att försäkra det som är av värde och oftast täcker hemförsäkring vid eventuell brand eller stöld. Fotografera det du tycker är av värde och kontrollera med ev försäkring. 

Vill du skänka dina grejor går detta naturligtvis bra. Då väljer du om du vill att vinsten faller verksamheten eller ska gå till Svenska Hästars Värn. 

Inlämningsdatum:

Lördagar jämn vecka kl 11-15

(eller enlig ök med oss)

Provision:

Vi tar 30% i provision på försäljningsumman, du behåller alltså hela 70% av varans försäljningsvärde själv. Du lämnar in varorna – Gråbo Djurhälsa står för övriga utgifter som har med försäljningen att göra: lokal, dokumentation, kundkontakt mm.

Din vinst betalas ut när dina varor är sålda en gång i månaden via banköverföring. Önskar du nyttja din ”vinst” under försäljningens gång för köp i butiken går detta naturligtvis att ordna (gäller ej begagnade varor utan bara det som finns i butiken samt veterinärmottagningen). 


Regler:

1. Allt ska vara i bra skick som lämnas in. I stort sett kan du tänka att det ska vara i det skick du själv hade kunnat köpa varan i. 

2. Allt ska vara rent och inte trasigt. Täcken ska vara hela i ytterfoder. 

3. Vi förbehåller oss rätten att inte ta emot det vi inte tror kommer att kunna säljas eller där inlämnaren vill ha ett för högt pris för varan som vi inte tror är rimligt. 

4. Varorna ligga hos oss i max tre månader. Du får själv hålla koll på tiden och hämta ut dina varor som inte blivit sålda. Efter 3 månader tillfaller varorna Gråbo Djurhälsa.

5. Det finns möjlighet att ange en s k prutmån på varorna som vi antingen kan nyttja om en intressent prutar eller om en viss tid passerat utan försäljning för att ge varan ett mer lockande pris.

Detta tar vi inte emot: 

* Hjälmar 

* Artiklar som har brodyr med namn. 

* Använda borstar

* Slitna, solblekta artiklar

* Trasiga artiklar 

* Bett med hävstång

* Sadlar

* Ej hästrelaterade märken som HM, Lindex, Kapp-ahl, Stadium mfl

Åker det med något av ovan kommer dessa behöva hämtas av inlämnaren omgående alternativt att vi kasserar artikeln.  

Varmt välkommen att lämna in dina hästsaker till försäljning hos oss. Det bidrar till hållbar konsumtion och roligare shopping 😊