top of page

Vilka är vi?

Medarbetare: Text
Girl with Yellow Sweater

Rebecca

Hundinstruktör

Oavsett vilket sorts djur du har i ditt hem, så förstår H. Elbaz att det nu är en del av din familj. H. Elbaz är en djurexpert. En del skulle rent av säga att H. Elbaz kan tala med djur! Om du har några funderingar så vet du vem du ska fråga.

Girl with Grey Tshirt

Sandra

Djurvårdare

Sandra är utbildad djurvårdare på utökad nivå och är framförallt involverad i kliniken men är även till stor del i butiken.

Cute Young Girl

Anna

Hundinstruktör

Av alla våra djurälskande och engagerade anställda så är K. Sokolowski den som har mest erfarenhet. K. Sokolowski är alltid glad och villig att personligen vägleda dig genom alla de tillgängliga tjänster vi erbjuder.

Young Man

Klara

Butikspersonal

Use this space to write a brief description of what this team member does. You can include relevant degrees, experience or other special qualifications they may have.

Smiling Young Girl

Johanna

Leg. veterinär

Max Johansson är en helt otrolig medarbetare som har en ofantlig stor kunskap om djur. Max Johansson är en/ett underbar(t) Butikschef, och vi är så glada att kunna arbeta tillsammans varje dag.

Girl with Yellow Sweater

Mariska

Leg. veterinär

Av alla våra djurälskande och engagerade anställda så är J. Andersson den som har mest erfarenhet. J. Andersson är alltid glad och villig att personligen vägleda dig genom alla de tillgängliga tjänster vi erbjuder.

Medarbetare: Medarbetare
bottom of page