Dog Collar

Vår vision

Vi brinner för glädje och samhörighet, den här delen av vår verksamhet står för att stärka din och hundens relation. En motiverad och trygg hund ger de bästa förutsättningarna för kvalitativ inlärning med långsiktiga resultat.

Just därför utbildar vi hundar och ägare uteslutande belöningsbaserat, det vill säga att vi använder oss av evidensbaserade etiska träningsmetoder. Vi håller oss ständig uppdaterade kring ny forskning.

 

Vårt kursutbud

Anmäl ditt intresse för någon av kurserna på HÄR.


Det går givetvis även bra att anmäla intresse för kurser där vi inte har satt datum än så kontaktar vi er när datum finns satta och ger er därmed förtur på platserna.

Valp

Grundläggande livskunskap för valpar och valpägare. På ett mjukt och lekfullt sätt främjar vi följsamhet och ett framtida bra samarbete mellan er.

Image by Patrick Kool
pembroke welsh corgi and brown dog running between grasses_edited.jpg

Unghund

Denna kursen är riktad mot hunden som börjar bli vuxen. Vi lägger lägger stor vikt på fokus och samarbete och ger er också flera verktyg för en mentalt tillfredsställd hund.

Vardagssamarbete

Kursen passar den vuxna hunden och ägaren som vill jobba vidare på att få en trivsam vardag ihop. Syftet är att förbättra ert samarbete - med en mindre grupp har vi möjlighet att individanpassa undervisningen.

Image by Wade Austin Ellis
Image by Bundo Kim

Harmoniska Hundmöten

Hundmöten är ett av de vanligaste problemen för hundar och dess ägare. Under denna kursen får du både teoretisk och praktisk kunskap för att hjälpa din hund. Max 4 deltagare fördelat på två instruktörer för att ge er bästa möjliga förutsättningarna.

Nosework

Att arbeta med nosen är naturligt behov för hunden och att få detta behov tillfredsställt ger en välmående hund och förebygger problembeteenden. Vi erbjuder både nybörjarkurs där vi går igenom grundläggande doftinlärning och de tävlingsgrenar som ingår i sporten, samt fortsättningskurs.

dog face_edited.jpg
Image by John Price

Introduktion till Rallylydnad

Rallylydnad är en hundsport som passar alla åldrar och kunskapsnivåer på både hund och ägare. Med enkla vardagsmoment kan man genomföra roliga banor ihop. Utöver att ni får en kul aktivitet att göra ihop så bli hunden dessutom mer följsam i vardagen.

Hoopers

Mer information kommer.

Image by Angel Luciano
Liten terrier

Privatlektion

Privatlektion