top of page

VÅRT KURSUTBUD

Vi använder oss nu av tjänsten Boka Direkt för anmälan till våra hundkurser! Klicka på länken nedan för att komma till vår Boka Direkt-sida.
Finns inte datum utlagda för kursen du önskar gå går det givetvis bra att slänga iväg ett mejl med intresseanmälan så kontaktar vi dig när datum släppts för kursstart!

VALP

1700 kr

Grundläggande livskunskap för valpar och valpägare. På ett mjukt och lekfullt sätt främjar vi följsamhet och ett framtida bra samarbete mellan er.

Image by Patrick Kool
pembroke welsh corgi and brown dog running between grasses_edited.jpg

UNGHUND

1700 kr

Denna kursen är riktad mot hunden som börjar bli vuxen. Vi lägger lägger stor vikt på fokus och samarbete och ger er också flera verktyg för en mentalt tillfredsställd hund.

VARDAGSSAMARBETE

1700 kr

Kursen passar den vuxna hunden och ägaren som vill jobba vidare på att få en trivsam vardag ihop. Syftet är att förbättra ert samarbete - med en mindre grupp har vi möjlighet att individanpassa undervisningen.

Image by Wade Austin Ellis
Image by Bundo Kim

HARMONISKA HUNDMÖTEN

1900 kr

Hundmöten är ett av de vanligaste problemen för hundar och dess ägare. Under denna kursen får du både teoretisk och praktisk kunskap för att hjälpa din hund. Vi är max fyra deltagare för att ge er dom bästa förutsättningarna.

NOSEWORK STEG 1

1700 kr

Att arbeta med nosen är naturligt behov för hunden och att få detta behov tillfredsställt ger en välmående hund och förebygger problembeteenden. Vi erbjuder både nybörjarkurs där vi går igenom grundläggande doftinlärning och de tävlingsgrenar som ingår i sporten, samt fortsättningskurs.

dog face_edited.jpg
dog face_edited.jpg

NOSEWORK STEG 2

1700 kr

Fortsättningskurs på NW steg 1.


Vi arbetar vidare med eukalyptus och befästning av doften, utmanar våra hundar med nya sök och avrundar kursen med ett fiktivt doftprov. Målet är att deltagarna ska kunna avlägga ett godkänt doftprov efter kursen och börja tävla om så önskas.

INTRODUKTION TILL RALLYLYDNAD

1700 kr

Rallylydnad är en hundsport som passar alla åldrar och kunskapsnivåer på både hund och ägare. Med enkla vardagsmoment kan man genomföra roliga banor ihop. Utöver att ni får en kul aktivitet att göra ihop så bli hunden dessutom mer följsam i vardagen.

Image by John Price
Image by Angel Luciano

HOOPERS

1400 kr

Utbildning av instruktör pågår och vi planerar därför för projektkurs i slutet av november. Kursen är på fyra tillfällen.

Hoopers är en hundsport där målet är att bemästra en hinderbana bestående av så kallade hoops (bågar), tunnlar, tunnor och staket utan fel. Ett smidigt samarbete mellan förare och hund och en hög grad av skicklighet är de viktigaste grunden för denna hundsport

KLICK & TRICK

1400 kr

Höstens roligaste kurs?!
Varannan tisdag (fyra tillfällen) ses vi för att lära oss bemästra klicker-teknikens magi och lära våra hundar massor med roliga (och behövliga) tricks! Bara fantasin sätter gränser för vad vi kan lära våra hundar och förutom att detta är en väldigt rolig träningsform gör det även bandet mellan hund och förare starkare.

Hund som viftar med tass
Liten terrier

PRIVATLEKTION

450 kr

Tillfälle för dig och din hund att få hjälp med just det ni behöver utan störning från andra hundar. Träningen anpassas utefter era behov och vi kan vara på plats i träningshallen, utomhus eller hemma hos er.

FÖRBEREDELSE INFÖR NYÅR

1400 kr

En förberedelsekurs inför nyår - en högtid som för många hundar innebär en riktig mardröm. Vi kommer gå igenom förberedelser i flera steg, allt ifrån hur vi aktiverar våra hundar så de är lagom trötta i kropp och knopp, vilka tillskott/mediciner som finns att tillgå samt hur vi rent praktisk vänjer hunden vid plötsliga smällar.

Fyrverkeri

Det går givetvis även bra att anmäla intresse för kurser där vi inte har satt datum än så kontaktar vi er när datum finns satta och ger er därmed förtur på platserna.

Kursutbud: Våra produkter
bottom of page